FAQ

Je kan de app vinden via de website dunkindonuts.nl/app en vervolgens downloaden in de Google Play Store en de Apple Appstore.

Helaas is het nog niet mogelijk om een profiel aan te maken met een buitenlands mobiele nummer. We gaan ooit wel andere nummers mogelijk maken, maar hier kunnen we nog geen datum voor geven.

We raden eerst om het altijd nog een keertje te proberen. Mocht je zeker weten dat er geen sms binnenkomt (wacht even 10 seconden), dan kan je een mailtje sturen naar support@dunkindonuts.nl met je mobiele nummer, voornaam en achternaam. Ons team helpt je dan zo snel mogelijk verder.

Ai! Dit is vreemd. Als je de bon nog hebt dan kunnen we je helpen. Onderaan de bon staat een ‘wtrx code’. Stuur deze via een email samen met je mobiele nummer naar support@dunkindonuts.nl. Je ontvangt een bericht in de app zodra je punten zijn bijgeschreven!

Ai! Dit is vreemd. Als je de bon nog hebt dan kunnen we je helpen. Onderaan de bon staat een ‘wtrx code’. Stuur deze via een email samen met je mobiele nummer en de korting die je had verwacht naar support@dunkindonuts.nl. We onderzoeken het en komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Scroll Up